Прашања и одговори

Што се тоа хемороиди?
Постојат ли повеќе видови хемороиди?
Кои се симптомите при појава на хемороиди?
Кои фактори влијаат на појавата на хемороидите?
Како може да се спречи појавата на хемороиди?
Како може да се намали болката и чешањето?
Кај кого можат да се појават хемороидите?
Што треба да направам ако мислам дека имам хемороиди?
Дали хемороидите се заразни?
Зошто гелот HemoClin се разликува од другите производи?
Дали гелот HemoClin може да се употребува во текот на бременоста и за време на доењето?
Која е активната супстанца во гелот HemoClin и како делува?
Како се чисти апликаторот на гелот HemoClin?